Metripond Plus Kft.

A Metripond Plus Mérlegtechnika Kft. tipizált és egyedi mérlegek gyártásával, kereskedelmével, szervizével, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások elvégzésével foglalkozik.

Digitális asztali és raktári mérlegek, hídmérleg, zsákolómérleg, szalagmérleg, átfolyásmérő mérleg és egyéb a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban, raktározásban, gyógyszeriparban, termelő és szolgáltató egységekben használt mérlegek.

Vállaljuk egyedi mérlegelési feladatok megoldását és meglévő mérlegek korszerűsítését is.

Kiegészítő profilként készítünk és szállítunk zsáktovábbító szalagot, vállazó szalagot, zsákszájvarrógépet és zsákvarrócérnát. Elvégezzük a berendezések helyszíni szerelését, szervizmunkáit és alkatrészeket is biztosítunk.

Szolgáltatásaink

  1. Szerviz: Vállaljuk a mérlegek, illetve Newlong és Yao-Han típusú zsákvarrógépek folyamatos alkatrészellátását, felújítását és szervizelését műhelyünkben, beépített berendezéseknél a megrendelő telephelyén. Javító partnereink hálózata az egész ország területét lefedi.
  2. Korszerűsítés: Vállaljuk minden olyan mechanikus mérőszerkezettel rendelkező mérleg elektronizálását, korszerűsítését, mely megbízható, korróziómentes szerkezettel rendelkezik, valamint a mérleg jelenleg is pontosan mér.
  3. Súlykölcsönzés: Cégünk rendelkezik 20 tonna M1-es pontosságú, hiteles súlykészlettel. A súlyok megfelelnek a nemzetközi előírásoknak (OIML 47/1976-os ajánlás), valamint az 1991. évi XLV. törvény 127/1991.(X.9) kormányrendeletének. A súlyokat évente hitelesítjük.
  4. Hitelesítés, kalibrálás: Az előzőekben felsorolt rendeletek alapján és szerint a kötelező hitelesítésű használati mérőeszközök előkészítését és hitelesítését elvégezzük telephelyünkön, vagy a megrendelő telephelyén. NAT által akkreditált mérlegkalibráló loboratóriumot üzemeltetünk és az MHEK által felügyelt gyártóművi megfelelőségi vizsgálatot végzünk, mérlegeket kalibrálunk.
  5. Minőség: MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményei szerint minősített a tevékenységünk, CE, HACCP előírásoknak megfelelnek a berendezéseink.